Vinprovarbröd

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Vinprovarbröd

För en riktig vinprovarafton behövs ett riktigt vinprovarbröd. Detta bröd har en anonym smak och inga kryddor är tillsatta då brödet är till för att göra dina smaklökar neutrala efter varje provning. Enkelt och gott.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1996

Vinprovarbröd

Ingredienser

1 bröd
75 g  smör
3 dl  mjölk
50 g  jäst
1 tsk  salt
8 dl  vetemjöl special
50 g  smör

Gör så här

Tips

Ett bröd till vinprovning bör vara neutralt i smaken och inte innehålla några kryddor.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ciabatta
Betyg 4.5 av 5.
138 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baguette
Betyg 4.6 av 5.
135 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassiska hamburgerbröd
Betyg 4.5 av 5.
437 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kalljästa frukostbullar
Betyg 3.9 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Levain med jäst (ljust surdegsbröd)
Betyg 4.7 av 5.
85 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brytbröd med havre och råg
Betyg 4 av 5.
133 personer har röstat
Över 60 min att tillaga