Vinprovarbröd
![Vinprovarbröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
För en riktig vinprovarafton behövs ett riktigt vinprovarbröd. Detta bröd har en anonym smak och inga kryddor är tillsatta då brödet är till för att göra dina smaklökar neutrala efter varje provning. Enkelt och gott.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1996
![Vinprovarbröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
1 bröd
75 g smör
3 dl mjölk
50 g jäst
1 tsk salt
8 dl vetemjöl special
50 g smör
Gör så här
Tips
Ett bröd till vinprovning bör vara neutralt i smaken och inte innehålla några kryddor.
Har du lagat receptet?
Kommentarer