Vinprovarbröd

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vinprovarbröd

För en riktig vinprovarafton behövs ett riktigt vinprovarbröd. Detta bröd har en anonym smak och inga kryddor är tillsatta då brödet är till för att göra dina smaklökar neutrala efter varje provning. Enkelt och gott.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1996

Vinprovarbröd

Ingredienser

1 bröd
75 g smör
3 dl mjölk
50 g jäst
1 tsk salt
8 dl vetemjöl special
50 g smör

Gör så här

01:00:00
00:30:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ciabatta
Betyg 4.5 av 5.140 personer har röstat
Receptet har 32 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Baguette
Betyg 4.6 av 5.165 personer har röstat
Receptet har 41 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kalljäst focaccia
Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kalljästa frukostbullar
Betyg 3.9 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klassiska hamburgerbröd
Betyg 4.6 av 5.449 personer har röstat
Receptet har 69 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Levain med jäst (ljust surdegsbröd)
Betyg 4.7 av 5.87 personer har röstat
Receptet har 28 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad