Viltwallenbergare med whiskylingon och rosmarinpotatis

Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Viltwallenbergare med whiskylingon och rosmarinpotatis

Tycker du om vilt så är det här ett recept för dig. Laga till en Wallenbergare på viltkött och servera tillsammans med whiskylingon och rosmarinpotatis. Utsökt!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Viltwallenbergare med whiskylingon och rosmarinpotatis

Ingredienser

4 portioner
400 g kall viltfärs eller nötfärs
2 dl frysta, tinade lingon
1/2 dl socker
2 msk whisky (kan uteslutas)
1 påse delikatesspotatis (à 900 g)
ca 2 1/2 msk hackad färsk rosmarin
3 äggulor
1 dl vispgrädde
1 dl ströbröd
ev saltgurka till servering
olivolja
smör
salt
flingsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

00:30:00
00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Varför går det ej att skriva ut detta recept

    Siv

  • Enkelt, lätt och väldigt gott.. Höga smaker... Whiskylingon och rosmarinpotatis var ett lyft. Ett recept man återkommer till.

    Anne-lis

  • Succé.Hade krossad färsk timjan i färsen. Rårörda lingon gick också bra. Whisky i var smaksensationen! Lättlagad.Kommer att bli en fredagsfavorit. Tack.

    Ewa

Testa liknande recept

  • Whisky- och lingonsill
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rusty Nail
    Betyg 4.6 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Smokey Martini
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Mexikanska wallenbergare
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad