Viltskavspanna med balsamicolingon är en härlig, smakrik och riktigt höstig rätt. Balsamicolingonen är ett sötsyrligt tillbehör som är oväntat gott och passar perfekt till. Servera gärna viltskavspannan med ris eller bulgur.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
42 2011
Rätten är äggfri.
Gör glutenfri: välj ris.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Krister
2011-10-312 av 3 personer gillade den här rätten skarpt, gillar man inte skav kan den vara väldigt svår. Typisk vuxenrätt som mättar mkt bra :D
Per åke
2011-10-30Inte alls gott. Boven är viltskavet. Fanns en tydlig bismak av dålig kötthantering (smak av maginnehåll). Gick inte att äta. Besviken!
Carolin
2011-10-29Smakade tyvärr inte mycket. Man behöver krydda mer.