Vegofräs

2
2
Vegofräs

Stek ihop vegofärs med lök, morot, champinjoner och kryddor och du har en god bas som kan användas till mycket, vare sig det är tacos, lasagne eller pasta med vegobolognese som står på menyn. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2020

Vegofräs

Ingredienser

8 portioner
1
silverlök
1
vitlöksklyfta
200 g
morötter
100 g
champinjoner
3 msk
olivolja
600 g
vegofärs
3 msk
tomatpuré
1 tsk
torkad timjan
1 tsk
torkad rosmarin
1 msk
japansk soja
1 tsk
salt
1/2 tsk
svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i vegofärsen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Emma

2020-05-01

Denna är toppen!

Lars

2020-02-21

Den verkar vara god.

Testa liknande recept