Vegofräs
Stek ihop vegofärs med lök, morot, champinjoner och kryddor och du har en god bas som kan användas till mycket, vare sig det är tacos, lasagne eller pasta med vegobolognese som står på menyn. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2020
Ingredienser
8 portioner
1 silverlök
1 vitlöksklyfta
200 g morötter
100 g champinjoner
3 msk olivolja
600 g vegofärs
3 msk tomatpuré
1 tsk torkad timjan
1 tsk torkad rosmarin
1 msk japansk soja
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
Gör så här
Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Denna är jättegod med olika sorter grönsaker och garants vegofärs 😊
Sigrun
2023-01-06Denna är toppen!
Emma
2020-05-01Den verkar vara god.
Lars
2020-02-21