Veggie fritters i pitabröd

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Veggie fritters i pitabröd

Ta en genväg i vardagen, gör fritters på morot, zucchini och potatis, smaksätt med en färdig mjölmix på kikärtsmjöl, persilja, vitlök och spiskummin. Stek grönsaksbiffarna frasiga, fyll pitabröd tillsammans med grönsaker och toppa med vitlökssås.

En korg med två fritters och grönsaker i pitabröd, på ett rustikt träbord.

Ingredienser

4 portioner
1 förp veggi fritters green herbs mjölmix (à 100 g)
1 1/2 dl kallt vatten
2 potatisar (ca 200 g, för 4 port)
1 morot (ca 100 g, för 4 port)
1/2 zucchini (ca 150 g, för 4 port)
olja till stekning

Tillbehör

1 skivad rödlök
2 skivade tomater
8 salladsblad
8 pitabröd
vitlökssås (gärna herb and garlic sauce)

Gör så här

00:05:00
00:03:00
Recept framtaget i samarbete med Fredrik Nylen och Farmers & Chefs.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Veggie fritters
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gluten-, ägg- och mjölkfri pannkaka
    Betyg 3.4 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kyckling shawarma - kycklingkebab i ugn
    Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tabbouleh med quinoa
    Betyg 4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Biber yaglamasipaprika i tomatsås
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad