Pitabröd med tomatsallad

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
0
Pitabröd med tomatsallad

Blanda ihop en fräsch tomatsallad med gurka, rödlök och persilja. Låt marinera med citronsaft och smaksätt med salt och peppar. Toppa på saftigt pitabröd. Ät och njut!

Pitabröd med tomatsallad

Ingredienser

1-2 portioner
10   skivade cocktailtomater
1/2   tärnad gurka
1   kruka, hackad persilja
1   fint hackad rödlök
2 msk  olivolja
saft och finrivet skal av 1   citron
salt och peppar
2 msk  bordsmargarin (gärna Becel Avokado & Lime)
2   pitabröd

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Recept och bild i samarbete med Becel.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Avokadoröra på rågbröd
Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Avokado wraps
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Klassisk laxbagel à la New York
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pitabröd med sesamsticks (Vertigo Sticks)
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Syrad morotssmörgås
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färs i pita med gurkyoghurt
Betyg 4.1 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga