Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Enkel

Pitabröd med tomatsallad

Blanda ihop en fräsch tomatsallad med gurka, rödlök och persilja. Låt marinera med citronsaft och smaksätt med salt och peppar. Toppa på saftigt pitabröd. Ät och njut!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1-2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda ihop tomater, gurka, persilja, rödlök, olivolja, citronsaft och -skal i en bunke. Smaka av med salt och peppar.
  2. Bred bordsmargarin på brödet. Lägg sedan tomatsalladen på pitabrödet.

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Recept och bild i samarbete med Becel.

Ingredienser

Portioner: 1-2
  • 10 skivade cocktailtomater
  • 1/2 tärnad gurka
  • 1 kruka, hackad persilja
  • 1 fint hackad rödlök
  • 2 msk olivolja
  • saft och finrivet skal av 1 citron
  • salt och peppar
  • 2 msk bordsmargarin (gärna Becel Avokado & Lime)
  • 2 pitabröd
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer