Krispiga fiskpinnar är en klassiker på middagsbordet som är lätt att älska. Vi gör vår veganska variant på marinerad tofu som sedan paneras i panko och steks i olja. Servera med en hemmagjord remouladsås, ärtor och ett krämigt potatismos. Vegansk husmanskost i sitt esse!
Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Recept och bild i samarbete med Gustav Johansson och "Jävligt Gott".
Kommentarer
Jessica
9/9/2020Ni skriver marinerad tofu, vilken sorts marinerad tofu, det finns ju olika på marknaden :)
Redaktionen ICAse
9/15/2020Hej Jessica! Ursäkta sent svar. Valfri marinerad tofu funkar, dock ej silkestofu. Så det är bara att välja den som är din favorit! Hälsningar Elina
Lanfranco
6/16/2020Skulle vilja veta hur man gör/blandar ”smeten” tack 😊
Redaktionen ICAse
6/16/2020Hej Lanfranco! Vi har nu förtydligat smeten i punkt 6. Hoppas det gör det lättare att förstå receptet. Hälsningar Ulrika
Magda
4/16/2020Sjukt gott!! Jag och min sambo är inte så förtjusta i tofu men vi försöker verkligen! Detta var 5 stjärnor från oss båda! :) Vi äter dock ägg så det blev färdig sås