Veganska bananpannkakor

Bananpannkakor är enkelt att göra och perfekt som frukost eller mellanmål! Dessutom så gott att det går hem hos både stora och små. Här är ett veganskt recept på den klassiska bananpannkakan, utan ägg och med växtbaserad dryck.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per styck exkl. serveringsförslag.
Energi217 KJ / 52 kCal
Fett1 g
Salt0.2 g
Kolhydrater9 g
Protein1 g
Kommentarer
24 stPlättar!
Sara
Superenkelt recept!! Och gott🥳
Maria
Blev jättegott! Min 10mån bebis som är allergisk mot ägg äter dem med god aptit. Jag provade att ha lite kardemumma andra gången jag gjorde dem och det blev bra!
Kristin
Går det att frysa pannkakorna efter tillagning?
Paula
Hej Paula! Det är inget vi har testat men jag tycker att det borde gå. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hej! Hur mycket räknar ni är en portion i energi/kaloriräkningen? :)
Emma
Hej Emma! Det är svårt att säga hur många pannkakor som räknas som en portion eftersom det beror på vad man äter till och vilken typ av måltid om det är. Därför har vi har beräknat pannkakorna per styck utan serveringsförslag. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Jättebra! Byter emellanåt ut vetemjölet mot mixad havregryn. En favorit hemma hos oss.
Sara
Dom är sååå goda😁💜
Stina
Gjorde dem glutenfria, bytte till 1 dl rismjöl och 1 dl mandelmjöl, endast 1 dl havremjölk och lite honung i också. Blev superbra, verkligen överraskad!!
Frida
Jätte jätte gott 👍👏❤️
Malin
Det här receptet har blivit en sann go-to här hemma. Blir alltid gott!
Amanda