Veganska bananpannkakor

Betyg 4.5 av 5.160 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Veganska bananpannkakor

Bananpannkakor är enkelt att göra och perfekt som frukost eller mellanmål! Dessutom så gott att det går hem hos både stora och små. Här är ett veganskt recept på den klassiska bananpannkakan, utan ägg och med växtbaserad dryck.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019

Veganska bananpannkakor

Ingredienser

ca 6 st
1 banan (à ca 150 g)
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 dl växtbaserad naturell dryck
1 krm salt
raps- eller kokosolja

Till servering

lönnsirap
färska bär (t ex blåbär, hallon och jordgubbar)

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

24 st
  • Plättar!

    Sara

  • Superenkelt recept!! Och gott🥳

    Maria

  • Blev jättegott! Min 10mån bebis som är allergisk mot ägg äter dem med god aptit. Jag provade att ha lite kardemumma andra gången jag gjorde dem och det blev bra!

    Kristin

Näringsvärde per st

Näringsvärdet är beräknat per styck exkl. serveringsförslag.
Energi217 KJ / 52 kCal
Fett1 g
Salt0.2 g
Kolhydrater9 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Gröt med choklad
    Betyg 5 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Smoothie med choklad och banan
    Betyg 3.9 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chokladpannkakor
    Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pannkakor med banan
    Betyg 3.7 av 5.180 personer har röstat
    Receptet har 22 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Overnight oats med fyra sorters topping
    Betyg 4.5 av 5.153 personer har röstat
    Receptet har 30 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad