Vegansk rabarberpaj

Bjud på en knaprig, härligt syrlig rabarberpaj i sommar! Lägg rabarber i en form, strö över socker och potatismjöl och fördela smuldegen ovanpå. Alla älskar smulpaj och just denna veganska paj kan de flesta njuta av då den inte innehåller vare sig laktos, mjölkprotein eller ägg.

Ingredienser
8 portioner
Pajdeg
100 g mjölkfritt margarin
1 1/2 dl vetemjöl (1 1/2 dl motsvarar 90 g)
2 dl havregryn
1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
Rabarber
500 g rabarber
1 dl strösocker
1 msk potatismjöl
Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej! Jag hittar inget sätt att skriva ut receptet?
Maria
2025-04-24Hej Maria! Bredvid "knappen" där du kan spara receptet så finns en rosa "knapp" med tre pickar. Där får du upp flera val, där ett är att skriva ut. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-04-25Väldigt gott och enkelt
Malin
2023-05-27Perfekt smuldeg!
Lottie
2023-02-14