Vegansk rabarberpaj

Bjud på en knaprig, härligt syrlig rabarberpaj i sommar! Lägg rabarber i en form, strö över socker och potatismjöl och fördela smuldegen ovanpå. Alla älskar smulpaj och just denna veganska paj kan de flesta njuta av då den inte innehåller vare sig laktos, mjölkprotein eller ägg.

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
11 stHej! Jag hittar inget sätt att skriva ut receptet?
Maria
Hej Maria! Bredvid "knappen" där du kan spara receptet så finns en rosa "knapp" med tre pickar. Där får du upp flera val, där ett är att skriva ut. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Väldigt gott och enkelt
Malin
Perfekt smuldeg!
Lottie
Hejsan, hur stor ska bakformen vara?
Marielle
Tack Marielle för din fråga. Vi har nu uppdaterat receptet med storlek på formen. Hoppas du gillar pajen. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Vi tog rapsolja istället för margarin, ca1dl och hoppade över potatismjölet. Blev helt ok
Madeleine
Supergott!! Bytte ut potatismjölet mot majsstärkelse och det funkade utmärkt.
Sara
Om man använder frysta rabarber, hur många gram ska man tänka då? Ska man tina och väga efteråt?
Nathalie
Hej Nathalie! Du kan ta samma mängd fryst rabarber. Låt dock rabarbern tina upp innan du har den på pajen och om det blir mycket vätska så häll av den innan du blandar i socker och potatismjöl. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Mycket god
Lisbeth
Så somrigt och gott. Med rabarber i frysen kan man göra denna goda paj hela året!!
Margareta
Hej Eva! Vad bra att du uppmärksammade oss på det! Vi har nu ändrat För alla-texten. Hoppas du lyckas med pajen! Hälsningar Terese
Ica-köket