Vegansk pavlova med hallonsorbet

Betyg 4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Vegansk pavlova med hallonsorbet

Sugen på en vegansk dessert? Gör vegansk pavlova! Här med en botten av vegansk maräng gjord på kikärtsspad toppad med hallonsorbet, färska hallon, kokos och mynta. Både festligt och superenkelt.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Vegansk pavlova med hallonsorbet

Ingredienser

10-12 bitar

Maräng

1 dl kikärtsspad från 1 förp kokta kikärtor (à 380 g)
2 dl strösocker
2 krm ättiksprit (12%)

Topping

1/2 l hallonsorbet
2 dl färska hallon
1/2 dl rostade kokosflarn
myntablad

Gör så här

01:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Otroligt besviken. Skulle bjuda en vän och följde detta recept, blev än ända pannkaka av allting

    Agnes

  • Beata receptet

    Sara

Testa liknande recept

  • Kikärtsmaränger utan ägg
    Betyg 3.7 av 5.182 personer har röstat
    Receptet har 25 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pavlova
    Betyg 4.1 av 5.245 personer har röstat
    Receptet har 47 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frukost trifle
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pavlova – Prima Ballerina
    Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Minipavlova med lemon curd
    Betyg 4.6 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad