Vegansk kyckling teriyaki med chunks och shiitakesvamp

Betyg 4.1 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Vegansk kyckling teriyaki med chunks och shiitakesvamp

En vegansk variant på klassikern kyckling teriyaki. Här steks vegetariska chunks ihop med teriyakisås, shiitakesvamp, sockerärtor och sparrisbroccoli. Servera med nykokt ris.

Vegansk kyckling teriyaki med chunks och shiitakesvamp

Ingredienser

4 portioner
4 port jasminris
100 g haricots verts (bönor)
200 g sparrisbroccoli eller broccoli
100 g sojabönor
150 g sallads- eller sockerärtor
sesamolja (till stekning)
2 förp opanerade vegobitar (gärna veganska chunks, à 320 g)
100 g shiitakesvamp
1 finhackad vitlöksklyfta
150 ml teriyakisås
salt
peppar
sesamfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Nyttigt och gott med oumph's chicken style bitar i!

    Jill

  • Har någon tips på en god teriyakisås?

    Stina

  • Det blir de bästa matlådorna av det här receptet! Istället för att köpa grönsakerna separat så använder jag Icas gröna wokmix samt sojabönor!🏆😍

    Vanessa

  • Så äcklig onaturlig konsistens på chunksen, bläh, aldrig mer!

    Agneta

Testa liknande recept

  • Beef tacos
    Betyg 4.5 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Blomkålstacos
    Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad