Vegansk chokladmousse med avokado och kokosgrädde

Servera en vegansk chokladmousse med rik kakaosmak som efterrätt. Moussen görs med en oväntad ingrediens – avokado. Ett lite nyttigare avslut på middagen som avnjuts i glas tillsammans med färska bär och kakaonibs.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2021

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stKan man förbereda och göra den en dag innan?
Emilie
Hej Emilie! Det kan du göra. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Jag lydde "råd" från andra kommentarer och använde sparsamt med kakao, det blev så gott!
Siv
Som föregående skrev, det är för mkt kakao. 1 msk räcker. ”Räddade” moussen till ätbar genom att servera med en klick kokosgrädde högst upp. Hade inga kakaonibs utan hackade lite jordnötter och strödde över.
Christin
På tok för mycket kakao! Inte ens hälften hade behövts!
Rebecca
Så himla god!
Maria