Semifreddo betyder halvfryst på italienska och är en magiskt god glassdessert med vispgrädde och ägg. Perfekt när du vill ha en dessert som kan göras i förväg! Här smaksätter vi semifreddon med choklad och toppar med dulce de leche och rostade hasselnötter.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2020
Fri från gluten. Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Märta
2022-12-30Chokladen blandande sig inte med röran med sockret och äggulorna, det blev grynigt! Ville ha en jämn brun smet som på bilderna men det ser mer ut som straciatella-glass.
David
2021-09-23Det här är en återstående dessert i mitt hem sedan nyår 2020-2021.
Louice
2021-06-05Okej efterrätt, väldigt stampig och mäktig. Lät det som blev över stå i kylen och åt den som mousse dagen efter, funkade det med. Jag skulle hellre välja att servera lite frukt och grädde till denna för att lätta upp det lite.