Semifreddo betyder halvfryst på italienska och är en magiskt god glassdessert med vispgrädde och ägg. Perfekt när du vill ha en dessert som kan göras i förväg! Här smaksätter vi semifreddon med choklad och toppar med dulce de leche och rostade hasselnötter.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2020
Fri från gluten. Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Rebecca
1/2/2021Så himla gott recept! Jag använde 55% choklad, var rädd för att det skulle bli för mörkt. Första gången jag gjorde egen glass och var lite orolig för hur det skulle bli, men det blev toppen, så kommer definitivt göra det igen!
Lina
1/1/2021Jättebra recept! Rekommenderar att ha några hallon till för att lätta upp rätten lite, det blir fantastiskt gott!
Kristina
1/1/2021Så gott!!! Kommer vi definitivt att göra igen. Vår blev också ljusare än på bilden men smaken var perfekt!