Västerbottenpajer i krustader med kantareller

Små pajer i krustader med Västerbottensost toppade med smörstekta kantareller och finhackad gräslök är omöjliga att motstå. Perfekta som drinktilltugg eller tillbehör till kräftskivan.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2024

Gör så här
00:12:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stHur långt innan man ska servera dem kan man göra dem klara i ugn?
Maria
Hej Maria! Dessa behöver typ serveras direkt från ugnen för att de ska hålla sig krispiga. Det går såklart bra att blanda ihop äggstaningen innan gästerna kommer. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Enkelt och väldigt gott!
Ulrika
Barbro Är det möjligt att förbereda krustaderna, frysa in och värma upp i likhet med smördegskrin glorna med ost och grönkål?
Barbro
Hej Barbro! Jag skulle inte fylla krustaderna och sen frysa. Dom är för tunna och spröda och blir helt mjuka av det tyvärr. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket