Varma pitabröd med kyckling och gorgonzola

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
1
Varma pitabröd med kyckling och gorgonzola

Utsökt lunchrätt eller picknicksmörgås med stekt kycklingfilé och krämig gorgonzolaost. Vitlök- och bladspenatröran blandar sig utmärkt med resten av ingredienserna. Servera de varma pitabröden med en sallad eller i en servett.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1999

Varma pitabröd med kyckling och gorgonzola

Ingredienser

4 portioner
4   pitabröd
1   paket djupfryst bladspenat (à 250 g)
250 g  kycklingfilé
salt och peppar
smör (eller olja till stekning)
1   vitlöksklyfta
100 g  gorgonzola
150 g  blandad sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

God och lagom lunchrätt

Andrea

2007-05-27

Testa liknande recept

Kassler i pitabröd
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kikärtswraps med ajvar relish-crème
Betyg 4.3 av 5.
59 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Gorgonzolafyllda miniburgare på spett
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Toast med Västerbottensost och spenat
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Enkel grekisk sallad
Betyg 3.1 av 5.
26 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Falukorv i pitabröd med ajvar
Betyg 4.1 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga