Varma pitabröd med kyckling och gorgonzola
![Varma pitabröd med kyckling och gorgonzola](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Utsökt lunchrätt eller picknicksmörgås med stekt kycklingfilé och krämig gorgonzolaost. Vitlök- och bladspenatröran blandar sig utmärkt med resten av ingredienserna. Servera de varma pitabröden med en sallad eller i en servett.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1999
![Varma pitabröd med kyckling och gorgonzola](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 pitabröd
1 paket djupfryst bladspenat (à 250 g)
250 g kycklingfilé
salt och peppar
smör (eller olja till stekning)
1 vitlöksklyfta
100 g gorgonzola
150 g blandad sallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
God och lagom lunchrätt
Andrea
2007-05-27