Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Varma mackor med salami och paprika

Varma mackor fullmatade med vitaminrika grönsaker och kryddig salami är det perfekta mellanmålet. Mellan bröden kan mängder med grönsaker, som rödlök, paprika och torkade tomater gömmas. Och stuns i smaken får smörgåsen av kryddig korv och ost.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C och sätt in en plåt.
  2. Lägg osten på brödet. Lägg dem på den varma plåten. Sätt in mitt i ugnen ca 7 minuter.
  3. Skala och skiva löken tunt. Dela, kärna ur och skiva paprikorna.
  4. Toppa mackorna med salami, lök och paprika.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på salamin. I övrigt är rätten fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 12 skivor ost
  • 8 vetekakor
  • 1/4 silverlök
  • 1/2 röd paprika
  • 1/2 grön paprika
  • 8 skivor salami
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1476 kJ / 352 kCal