Fritatapasta med salami, oliver och paprika
Fritatapasta med salami, oliver och paprika är en underbar rätt som både smakar gott och är vacker. Stek snabbt ihop dina ingredienser och tillsätt lite chilipulver om du vill ha en hetare måltid. Servera direkt och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2011
Ingredienser
4 portioner
4 port penne
2 röda paprikor
1 gul lök
1 msk smör eller margarin
150 g skivad salami
1 dl riven ost
1 dl svarta urkärnade oliver
6 ägg
1/2 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på salamin.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett och uteslut osten.
Gör så här
Tips
Vill du ha lite starkare krydda med 1/2 tsk chilipulver (för 4 port).
Har du lagat receptet?
Kommentar
Enkelt och gott
Monica
2021-06-15