Varm äppelmust med lönnsirap och kanel

17
1
Varm äppelmust med lönnsirap och kanel

Äppelmust blir till en god värmande vinterdrink om du serverar den varm, smaksatt med kanel, lönnsirap och citron. Varm äppelmust passar perfekt som en typ av äppelglögg till advent, glöggmys eller julfika.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020

Varm äppelmust med lönnsirap och kanel

Ingredienser

6 portioner
6 dl
osötad äppelmust
2
kanelstänger
3/4 dl
lönnsirap
2 msk
färskpressad citronjuice
ev 1 dl
Bourbon

Till servering

6
skivor av äpple
-
gärna kanelstång

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Har du honung eller ljus sirap hemma? Använd det istället för lönnsirap.

Vad tyckte du om receptet?

17

Kommentar

Therese

2020-11-30

En klar, ny favorit!

Testa liknande recept