Vaniljbullar med bär

Baka sommarens godaste bullar med nyplockade bär som hallon, blåbär eller röda vinbär. För att lyxa till det ytterligare har vi fyllt vaniljbullarna med smörkräm. Gör en stor laddning - dessa kommer gå åt fort!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Ingredienser
40-50 st
175 g rumsvarmt smör
50 g färsk jäst
5 dl rumsvarm mjölk (3%)
2 dl strösocker
1/2 tsk salt
14 dl vetemjöl (14 dl motsvarar 840 g) + extra till utbakning
3 dl färska bär (t ex hallon eller blåbär)
uppvispat ägg (till pensling)
florsocker
Smörkräm
200 g rumsvarmt smör
1 1/2 dl strösocker
1/2 tsk vaniljpulver
Gör så här
00:15:00
00:20:00
01:00:00
00:30:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi790 KJ / 189 kCal
Fett9 g
Salt0.22 g
Kolhydrater25 g
Protein3 g
Kommentarer
2 stSupergoda bullar! (Misstänker att det ska stå mjölat bakbord och inte mjölkat i punkt 5 :)
Ida
Hahaha! Ja, det kan man undra?! Nu har jag fixat till det, tack för att du såg vår miss! //Tove
ICA-köket
Jättegoda!
Annelie maria