Valerios Cassataglass

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Valerios Cassataglass

En luxuös dessert med vaniljglass, chokladglass, pistageglass, Amaretto, konjak och cocktailbär. Serveras med en fyllig chokladsås och garneras med bär.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Valerios Cassataglass

Ingredienser

10 portioner
1 l vaniljglass
1/2 l chokladglass
1 burk cocktailbär (à 113 g)
1 påse suckat (à 50 g)
2 tunna tårtbottnar (färdigköpta)
1 1/2 msk amaretto (likör)
1/2 l pistageglass
100 g pinjenötter
1 1/2 msk konjak

Svalnad sockerlag

2 dl vatten
2 dl socker

Till servering

100 g blockchoklad
1/2 dl vispgrädde

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Cassataglass
Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glassbomb Halloween
Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Julkaka på kort tid
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marängsviss Valentine
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Snabb rabarberglass
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nektarin- och citrongranité
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad