Våfflor från Andersborg

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
0
Våfflor från Andersborg

Ett enkelt recept på mumsiga våfflor från Andersborg. Du gör smeten dagen innan du ska grädda våfflorna. Servera de goda våfflorna till brunch eller lunch med vispad grädde och lyxig hjortronsylt.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Våfflor från Andersborg

Ingredienser

4 portioner
5 dl  vispgrädde
5 dl  vatten
6 dl  vetemjöl
1 tsk  salt
smör till gräddningen

Till servering

lättvispad grädde
hjortronsylt

Gör så här

Tips

Våfflorna blir extra goda om smeten får vila över natten.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ris à la malta med mazariner och hjortron
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varma krustader med brie och hjortron
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hjortronparfait
Betyg 4.2 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hjortronsås
Betyg 4.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pannacotta med tequila och hjortron
Betyg 4.2 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Drömtårta med hjortronsylt
Betyg 2.7 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga