Ugnsrostade vindruvor med rosmarin

12
2
Ugnsrostade vindruvor med rosmarin

Det godaste man kan göra med vindruvor är att rosta dem med rosmarin och havssalt. De blir en riktig smakexplosion och passar underbart fint till rostat bröd och ricotta.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2018

Ugnsrostade vindruvor med rosmarin

Ingredienser

6 portioner
500 g
röda vindruvor
2 msk
olivolja
1 krm
flingsalt
2 tsk
finhackad rosmarin
6
skivor surdegsbröd
250 g
ricottaost

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj lämpligt bröd och laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt bröd och mjölkproteinfri färskostersättning.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentarer

Ninni

2021-01-02

Explosion? Nej inte mycket som stämde. i beskrivningen. Smakade varma, mjuka, russin tillsammans med smaklös ost på torrt (rostat) bröd.

Jessica

2018-02-18

Smakexplosionen uteblev helt. Lät mycket spännande men föll platt.

Näringsvärde per portion

Energi 733 KJ / 175 kCal
Fett 6 g
Salt 0.59 g
Kolhydrater 26 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept