Ugnsrostade vindruvor med rosmarin
Det godaste man kan göra med vindruvor är att rosta dem med rosmarin och havssalt. De blir en riktig smakexplosion och passar underbart fint till rostat bröd och ricotta.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2018
Ingredienser
6 portioner
500 g röda vindruvor
2 msk olivolja
1 krm flingsalt
2 tsk finhackad rosmarin
6 skivor surdegsbröd
250 g ricottaost
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi733 KJ / 175 kCal
Fett6 g
Salt0.59 g
Kolhydrater26 g
Protein3 g
Kommentarer
Låter spännande. Får testa
Marita
2022-09-10Explosion? Nej inte mycket som stämde. i beskrivningen. Smakade varma, mjuka, russin tillsammans med smaklös ost på torrt (rostat) bröd.
Ninni
2021-01-02Smakexplosionen uteblev helt. Lät mycket spännande men föll platt.
Jessica
2018-02-18