Ugnsrostade vindruvor med rosmarin

Betyg 3.7 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Ugnsrostade vindruvor med rosmarin

Det godaste man kan göra med vindruvor är att rosta dem med rosmarin och havssalt. De blir en riktig smakexplosion och passar underbart fint till rostat bröd och ricotta.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2018

Ugnsrostade vindruvor med rosmarin

Ingredienser

6 portioner
500 g röda vindruvor
2 msk olivolja
1 krm flingsalt
2 tsk finhackad rosmarin
6 skivor surdegsbröd
250 g ricottaost

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Då våra vindruvor är små och söta så minskade vi tiden. Vi ökade dessutom mängden rosmarin. Då blev det väldigt gott. Ska testa ihop med chèvre.

    Anita

  • Låter spännande. Får testa

    Marita

  • Explosion? Nej inte mycket som stämde. i beskrivningen. Smakade varma, mjuka, russin tillsammans med smaklös ost på torrt (rostat) bröd.

    Ninni

Näringsvärde per portion

Energi733 KJ / 175 kCal
Fett6 g
Salt0.59 g
Kolhydrater26 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Focaccia med vindruvor och rosmarin
    Betyg 4.6 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ajo blanco
    Betyg 2.6 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Druvsalsa med hetta
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vindruvsglass
    Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade vindruvor med vaniljglass
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad