Ugnsrostade vindruvor med rosmarin

Det godaste man kan göra med vindruvor är att rosta dem med rosmarin och havssalt. De blir en riktig smakexplosion och passar underbart fint till rostat bröd och ricotta.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2018

Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi733 KJ / 175 kCal
Fett6 g
Salt0.59 g
Kolhydrater26 g
Protein3 g
Kommentarer
Då våra vindruvor är små och söta så minskade vi tiden. Vi ökade dessutom mängden rosmarin. Då blev det väldigt gott. Ska testa ihop med chèvre.
Anita
2025-09-05Låter spännande. Får testa
Marita
2022-09-10Explosion? Nej inte mycket som stämde. i beskrivningen. Smakade varma, mjuka, russin tillsammans med smaklös ost på torrt (rostat) bröd.
Ninni
2021-01-02