Ugnsbakad pastej på veganskt vis. Här gör vi en smakrik vegopastej som kryddas med bland annat kryddpeppar, mejram och buljong, och sedan bakas i ugn. Perfekt att ha på smörgåsen, gärna tillsammans med saltgurka!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2020
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Kommentarer
Mana
9/28/2020Hur länge håller denna i kylskåp?
Redaktionen ICAse
9/29/2020Hej Mana! Tiden varierar lite beroende på hur noga man är med att använda rena redskap och om pastejen åker in och ut ur kylen, men den håller ca 1-2 veckor i kylskåp. Hälsningar Ulrika
Kristina
3/21/2020Tips är att mixa havregryn och lök innan man tillsätter vätskan, blir mer finfördelat då. Men det beror ju på hur känslig man är för små bitar i pastejen. Annars mycket god!
Thina
2/2/2020Går den att frysa in?
Redaktionen ICAse
3/13/2020Tack för din återkoppling på mejl Thina! Vad bra att det gick bra att frysa in pastejen och att den inte blev sämre i konsistensen. Hälsningar Elina
Redaktionen ICAse
2/3/2020Hej Thina! Vi har inte testat att frysa in den. Det går säkerligen men den kan bli vattnig. Om du testar frysa in den så får du gärna höra av dig igen och berätta hur det gick. Hälsningar Elina