Ugnsbakad torsk med rödbetor, kapris och brynt smör

Betyg 4 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Ugnsbakad torsk med rödbetor, kapris och brynt smör

En delikat fiskrätt med mycket smak som du tillagar snabbt och enkelt. Den rimmade torsken ugnsteks och serveras tillsammans med läckra tillbehör som smörstekta rödbetor (med dragon och kapris), nykokt potatis och brynt smör. Toppa med lite solrosskott och njut!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2014

Ugnsbakad torsk med rödbetor, kapris och brynt smör

Ingredienser

2 portioner
450 g delikatesspotatis
200 g förkokta rödbetor
1 kruka dragon
1 msk kapris
250 g rimmad torsk
50 g smör
salt
peppar
100 g solrosskott

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Verkligen jättegott. Använde torskrygg

    Marie

  • Supergott men gjorde det med torskrygg.

    Staffan

  • Det här blev riktigt gott. Använde torkad dragon och coctailkapris. .

    Christina

Näringsvärde per portion

Energi2199 KJ / 525 kCal
Fett22 g
Kolhydrater48.6 g
Protein28.8 g

Testa liknande recept

  • Stekt torsk med citronsås
    Betyg 4.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Örtkryddad delikatesspotatis
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rimmad torsk med betor och körvel
    Betyg 3.3 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad