Ugnsbakad rödlök

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ugnsbakad rödlök

Ugnsbakade rödlökar blir saftiga och mildare än färska rödlökar. Servera lökarna varma med en klick smör smaksatt med lite citron och din favoritört.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

Ugnsbakad rödlök

Ingredienser

4 portioner
8 medelstora rödlökar
grovt salt till pannan

Örtsmör

ca 50 g smör
4 msk hackade örter t ex basilika och persilja
rivet skal av 1/2 citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bakad fetaost med oliver
Betyg 4.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtstekt skinkschnitzel med grekisk potatissallad
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammkotletter med vitlökskräm och lökpotatis
Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostade tomater med burrata, basilika och citron
Betyg 4.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad färskpotatis med örtolja och parmesan
Betyg 4.7 av 5.
78 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad lax med pumpafrö och råstekt pumpa
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga