Ugnsbakad rödlök
![Ugnsbakad rödlök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ugnsbakade rödlökar blir saftiga och mildare än färska rödlökar. Servera lökarna varma med en klick smör smaksatt med lite citron och din favoritört.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997
![Ugnsbakad rödlök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
8 medelstora rödlökar
grovt salt till pannan
Örtsmör
ca 50 g smör
4 msk hackade örter t ex basilika och persilja
rivet skal av 1/2 citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer