Ugnsbakad fisk med paprika, blomkålsris och broccolisås
Ugnsbakad fisk är en perfekt vardagsmåltid. Fisken sköter sig själv i ugnen medan du gör ditt eget blomkålsris. Riv blomkålen grovt på ett rivjärn och stek det och paprikan i en stekpanna, smaksätt med vitlök och gärna lite citronsaft. Servera den fisken från ugnen med riset och toppa gärna med lite persilja.
Ingredienser
4 portioner
2 förp ugnsbakad fiskfilé broccolisås (à 380 g)
1 blomkålshuvud (à ca 650 g)
1 röd paprika
2 tsk olivolja
3 vitlöksklyftor
1 citron
salt
peppar
1/2 förp färsk persilja (à 20 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Vad är det för märke/tillverkare av fisken? Var kan man hitta den? Fanns inte på mitt ICA Kvantum.
Michael
2021-05-03Hej Michael! Receptet är gjort i samarbete med Findus så kika efter deras förpackningar i frysdisken och om du fortfarande inte kan hitta den så kolla med personalen på din ICA ifall de kan ta in den. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-05-04