Ugnsbakad fisk med paprika, blomkålsris och broccolisås

2
1
Ugnsbakad fisk med paprika, blomkålsris och broccolisås

Ugnsbakad fisk är en perfekt vardagsmåltid. Fisken sköter sig själv i ugnen medan du gör ditt eget blomkålsris. Riv blomkålen grovt på ett rivjärn och stek det och paprikan i en stekpanna, smaksätt med vitlök och gärna lite citronsaft. Servera den fisken från ugnen med riset och toppa gärna med lite persilja.

Skriv ut

Samarbete med:

Ugnsbakad fisk med paprika, blomkålsris och broccolisås

Ingredienser

4 portioner
2
förp ugnsbakad fiskfilé broccolisås (à 380 g)
1
blomkålshuvud (à ca 650 g)
1
röd paprika
2 tsk
olivolja
3
vitlöksklyftor
1
citron
-
salt
-
peppar
1/2
förp färsk persilja (à 20 g)

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Det går också bra att använda färdigt blomkålsris.

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Michael

2021-05-03

Vad är det för märke/tillverkare av fisken? Var kan man hitta den? Fanns inte på mitt ICA Kvantum.

Redaktionen ICAse

2021-05-04

Hej Michael! Receptet är gjort i samarbete med Findus så kika efter deras förpackningar i frysdisken och om du fortfarande inte kan hitta den så kolla med personalen på din ICA ifall de kan ta in den. 😊 Hälsningar Elina

Testa liknande recept