Ugnsbakad fisk med paprika, blomkålsris och broccolisås
Ugnsbakad fisk är en perfekt vardagsmåltid. Fisken sköter sig själv i ugnen medan du gör ditt eget blomkålsris. Riv blomkålen grovt på ett rivjärn och stek det och paprikan i en stekpanna, smaksätt med vitlök och gärna lite citronsaft. Servera den fisken från ugnen med riset och toppa gärna med lite persilja.
Ingredienser
4 portioner
2 förp ugnsbakad fiskfilé broccolisås (à 380 g)
1 blomkålshuvud (à ca 650 g)
1 röd paprika
2 tsk olivolja
3 vitlöksklyftor
1 citron
salt
peppar
1/2 förp färsk persilja (à 20 g)
För alla
Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Tips
Det går också bra att använda färdigt blomkålsris.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Vad är det för märke/tillverkare av fisken? Var kan man hitta den? Fanns inte på mitt ICA Kvantum.
Michael
2021-05-03Hej Michael! Receptet är gjort i samarbete med Findus så kika efter deras förpackningar i frysdisken och om du fortfarande inte kan hitta den så kolla med personalen på din ICA ifall de kan ta in den. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-05-04