Tysk surkålsgryta med korv, äpple och timjan

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Tysk surkålsgryta med korv, äpple och timjan

Tysk surkålsgryta med korv, äpple och timjan är något för dig om du vill ha en rätt med syrliga och mustiga smaker. Kombinationen surkål, pilsnerkorv, äpple, öl och timjan skapar en charmerande smakupplevelse! Gott att servera med potatis eller bröd.

Tysk surkålsgryta med korv, äpple och timjan

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
2   äpplen
1 msk  smör eller margarin
1   burk surkål (à 580 g)
2 dl  grönsaksbuljong
1 dl  öl
1   burk pilsnerkorv
2 tsk  timjan
1 krm  svartpeppar

Gör så här

Tips

Tips! Denna gryta kan också lagas i mikrovågsugnen. Fräs lök och äpple på full effekt (max 800 W), cirka 2 minuter. Tillsätt surkål och vätska. Mikra ytterligare 3 minuter. Blanda i korv och värm ytterligare cirka 2 minuter. Krydda.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lättlagad choucroute
Betyg 2.9 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bockwurst med surkål och äppelpepparrot
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tysk fisk med surkål och äpplen
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Korvgulasch med paprika och surkål
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Surkål med äpple och salladslök
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga