Tysk surkålsgryta med korv, äpple och timjan

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Tysk surkålsgryta med korv, äpple och timjan

Tysk surkålsgryta med korv, äpple och timjan är något för dig om du vill ha en rätt med syrliga och mustiga smaker. Kombinationen surkål, pilsnerkorv, äpple, öl och timjan skapar en charmerande smakupplevelse! Gott att servera med potatis eller bröd.

Tysk surkålsgryta med korv, äpple och timjan

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
2 äpplen
1 msk smör eller margarin
1 burk surkål (à 580 g)
2 dl grönsaksbuljong
1 dl öl
1 burk pilsnerkorv
2 tsk timjan
1 krm svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bockwurst med surkål och äppelpepparrot
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tysk fisk med surkål och äpplen
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Thuringer bratwurst med surkål
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ost- och senapsgratinerad falukorv med surkål
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Surkål med äpple och salladslök
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga