Norrlandsinspirerade tunnbrödssnittar där en len messmörskräm bryter mot den rökta laxsmaken och frisk gräslök. Fräs lök, blanda med färskost och messmör, krydda med gräslök och lägg upp snyggt på tunnbröd med bitar av rökt lax på toppen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja. Uteslut messmör. Välj laktosfri färskost och öka mängden till 150 g (för 10 port).
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja. Uteslut messmör. Välj mjölkproteinfri färskost och öka mängden till 150 g (för 10 port).
Näringsvärdet är beräknat per snitt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2013-12-06Hej Lisbeth! Det är hårt tunnbröd vi har använt.
Lisbeth
2013-12-02Undrar om det är hårt eller mjukt tunnbröd i receptet????