Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Tunnbrödsrullar med smörgåsröra

Tunnbrödsrullar med smörgåsröra är perfekt som snittar i väntan på maten eller som matsäck på utflykten. Kokt ägg, dill och sallad är både mättande och suverän fyllning i tunnbröd.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hårdkoka äggen, skala och hacka dem.
  2. Bred smörgåsröran på tunnbrödet. Lägg på äggen och hackat kryddgrönt. Rulla ihop tunnbrödet. Skär rullarna i bitar.
  3. Servera tunnbrödsrullarna med sallad och tomater.

För alla

Innehåller gluten, ägg, mjölk och laktos.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 ägg
  • 1 tub smörgåsröra (à 200 g)
  • 4 bitar mjukt tunnbröd
  • dill eller persilja
  • isbergssallad
  • 1 ask små tomater
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer