Tunnbrödsrullar med smörgåsröra

Betyg 3.3 av 5.
17 personer har röstat
1
Tunnbrödsrullar med smörgåsröra

Tunnbrödsrullar med smörgåsröra är perfekt som snittar i väntan på maten eller som matsäck på utflykten. Kokt ägg, dill och sallad är både mättande och suverän fyllning i tunnbröd.

Tunnbrödsrullar med smörgåsröra

Ingredienser

4 portioner
4   ägg
1   tub smörgåsröra (à 200 g)
4   bitar mjukt tunnbröd
dill eller persilja
isbergssallad
1   ask små tomater

För alla

Innehåller gluten, ägg, mjölk och laktos.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
17 personer har röstat

Kommentar

Enkla att göra och jättegoda ! Perfekta som ett drinktilltugg medan man väntar på grillglöden. Gott att blanda dill och gräslök som kryddgrönt. Gör många, de går åt !

Monica

2007-06-16

Testa liknande recept

Svennis italiarullar
Betyg 2.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödswrap
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med surströmming
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Najadlaxrulle med gurka och senapskräm
Betyg 2.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med skärgårdsröra
Betyg 3.4 av 5.
45 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tunnbröd med makrill och gurka
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga