Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Tunnbrödsrullar med rostbiff och rotsakssallad

Lyxiga tunnbrödsrullar fyllda med rotsakssallad. Potatis, morot, kålrot och palsternacka i en härlig blandning av lättmajonnäs och crème fraiche, över det lägger du en skiva rostbiff. Rulla ihop ditt tunnbröd och servera. Makalöst gott.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och koka rotfrukterna mjuka. Låt dem svalna och skär i tärningar.
  2. Blanda crème fraiche med majonnäs och rör ner rotfrukterna.
  3. Fördela rotsakssalladen på tunnbröden och lägg rostbiffen ovanpå. Rulla ihop och servera.

För alla

Gör äggfri: använd äggfri majonäs.
Gör glutenfri: använd glutenfritt tunnbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 potatisar
  • 1 morot
  • 1/2 kålrot
  • 1 palsternacka
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk lättmajonnäs
  • 4 bitar mjukt tunnbröd
  • 8 skivor rostbiff
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?