Tunnbrödsrullar med rostbiff och rotsakssallad

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Tunnbrödsrullar med rostbiff och rotsakssallad

Lyxiga tunnbrödsrullar fyllda med rotsakssallad. Potatis, morot, kålrot och palsternacka i en härlig blandning av lättmajonnäs och crème fraiche, över det lägger du en skiva rostbiff. Rulla ihop ditt tunnbröd och servera. Makalöst gott.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Tunnbrödsrullar med rostbiff och rotsakssallad

Ingredienser

4 portioner
2   potatisar
1   morot
1/2   kålrot
1   palsternacka
1 dl  crème fraiche
1 msk  lättmajonnäs
4   bitar mjukt tunnbröd
8   skivor rostbiff
salt och peppar

För alla

Gör äggfri: använd äggfri majonäs.
Gör glutenfri: använd glutenfritt tunnbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tunnbrödsrulle med potatissallad
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Svennis italiarullar
Betyg 2.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker 
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastawok
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostbiff
Betyg 4.2 av 5.
140 personer har röstat
Över 60 min att tillaga