Tunn bandspagetti med salviapesto

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Tunn bandspagetti med salviapesto

Taglioni i en tilltalande salviapesto med pinjenötter, vitlök, parmesanost och vitvinsvinäger. En italiensk pasta med underbara smaker, som passar utmärkt att servera till grillade lammkotletter eller grillad fisk.

Tunn bandspagetti med salviapesto

Ingredienser

4 portioner
3 msk färsk rosmarin
1 1/2 msk olivolja (extra virgin)
500 g tagliolini (mycket smal bandspagetti)

Salviapesto

1 dl pinjenötter
1 knippe salvia (1 knippe består av ca 20 blad)
2 vitlöksklyftor
5 msk riven parmesan eller pecorinoost
1/2 tsk salt
1 dl olivolja (extra virgin)
1 tsk äppelvinäger eller vitvinsvinäger

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pesto på nässlor
Betyg 4.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Linguine al pesto (Gudfaderns pasta)
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pesto alla genovese
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chilipesto
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med pesto och marinerade soltorkade tomater
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med grillad paprika och pinjenötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga