Tunn bandspagetti med salviapesto

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tunn bandspagetti med salviapesto

Taglioni i en tilltalande salviapesto med pinjenötter, vitlök, parmesanost och vitvinsvinäger. En italiensk pasta med underbara smaker, som passar utmärkt att servera till grillade lammkotletter eller grillad fisk.

Tunn bandspagetti med salviapesto

Ingredienser

4 portioner
3 msk färsk rosmarin
1 1/2 msk olivolja (extra virgin)
500 g tagliolini (mycket smal bandspagetti)

Salviapesto

1 dl pinjenötter
1 knippe salvia (1 knippe består av ca 20 blad)
2 vitlöksklyftor
5 msk riven parmesan eller pecorinoost
1/2 tsk salt
1 dl olivolja (extra virgin)
1 tsk äppelvinäger eller vitvinsvinäger

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pesto på nässlor
Betyg 4.9 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Chilipesto
Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Linguine al pesto (Gudfaderns pasta)
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pesto alla genovese
Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta med grillad paprika och pinjenötter
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mildlöksklyftor med Spenatpesto
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad