Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Tujas tunnbrödsrullar

Snabbt och smidigt, fixar du Tujas tunnbrödsrullar med kokt potatis och morötter, lätt mosade. Fördela över det mjuka, smidiga tunnbrödet. Lyxig rostbiff, gräddfil och en klick pigg, het ajvar relish blir ett mumsigt tilltugg.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skrapa och koka potatis och morötter mjuka i lättsaltat vatten i en kastrull.
  2. Skala och finhacka löken. Blanda löken med gräddfilen och smaka av med ajvar reilish.
  3. Mosa potatis och morötter lätt med en gaffel. Fördela moset på tunnbröden och klicka på såsen. Lägg på rostbiffsskivorna och solrosskotten.
  4. Rulla ihop och servera tunnbrödsrullar ljumma eller kanske på söndagsutflykten.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g färskpotatis
  • 4 späda morötter
  • 1 gul lök
  • 2 dl gräddfil
  • 3 msk stark ajvar relish
  • 4 ark stora tunnbröd
  • 200 g färdigstekt rostbiff i tunna skivor
  • 50 g solrosskott
Lägg till i inköpslistan