Tropisk bål med mango, passion och kokos

Ta bjudningen till nästa nivå med denna tropiska bål, perfekt till många! Här blandas friska smaker av mango och passionsfrukt med den krämiga sötman av kokosmjölk till en drink som tar dig direkt till ett tropiskt paradis!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2024

Gör så här
Det är viktigt att använda homogeniserad kokosmjölk på tetra, annars skär sig drinken.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Godaste bålen vi druckit. Alla gäster bad om påfyllning. För att vara säker på att bålen inte skulle skära sig så mixade jag kokosmjölken separat före jag blandade i den, fungerade perfekt.
Maria
2025-06-22Smaken var väl inte något fel på. Men inte kul att få klumpar i munnen,när kokosmjölken har skurit sig .Synd att man inte läste kommentarerna först.
Kerstin
2024-09-06Hade varit bra om det redan under ingredienser hade stått att man ska använda homogeniserad kokosmjölk! Så trist när man står med 5liter bål som skurit sig !
Maria
2024-08-23Hej Maria! Men usch vad trist och vi ber verkligen om ursäkt! Det var klantigt av oss att bara skriva det i tipsrutan. Nu har jag lagt till det i ingredienslistan så hoppas vi att det blir glasklart för alla! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-08-26