Melon- och fläderbål

Betyg 3.4 av 5.
68 personer har röstat
0
Melon- och fläderbål

Läskande, frisk och alkoholfri bål med olika sorters melon, fläderblomssaft, citron och fruktsoda. Ta ut kulor ur melonerna med kuljärn. Frys gärna in och ha i som isbitar.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012

Melon- och fläderbål

Ingredienser

10 portioner
melon (t ex honungs-, galia- och cantaloupemelon)
2 dl  konc fläderblomssaft
1 1/2 dl  färskpressad citronjuice
1   citron
2 l  fruktsoda
is

Med alkohol

2 dl  Hallands fläder

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
68 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sommarbål med persika och körsbär
Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Frisk tranbärsbål
Betyg 2.5 av 5.
54 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vinbål med melon
Betyg 2.8 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Studentbål
Betyg 2.3 av 5.
133 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jordgubbsbål
Betyg 2.3 av 5.
63 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rabarberbål
Betyg 2.8 av 5.
92 personer har röstat
Under 15 min att tillaga