Traybaked sausages
Mättande och lättlagat korvrecept med lite nya och spännande smakkombinationer. De fräscha råvarorna, bestående av bland annat nötkorv, paprika, lök och tomat smaksätts med oregano, paprikapulver, olja och vinäger och steks sedan färdiga i ugnen. Servera med nykokt ris och gärna lite senap.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2014
Ingredienser
4 portioner
4 tomater
2 rödlökar
1 röd paprika
1 gul paprika
2 förp korv av nöt, peppar och salt (à 240 g)
4 vitlöksklyftor
1/2 kruka oregano
2 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
1 tsk rökt paprikapulver
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
4 port ris eller gryn
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2291 KJ / 548 kCal
Fett21.1 g
Kolhydrater66.9 g
Protein20.3 g
Kommentarer