Inlagd trattkantarell
Trattkantarellen kommer sent på hösten och är ett mycket välkommet inslag i de svenska köken. Prova att göra inlagda trattkantareller som är lika goda på rostat bröd som i soppor och grytor!
Recept Visar 5 stycken(5)
Syltade kantareller med rosmarin
Betyg 4.2 av 5.1616 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer1
Receptet tar Över 60 min att tillagaÖver 60 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel
Picklade trattkantareller med chili och sesamfrö
Betyg 4.4 av 5.55 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer2
Receptet tar Över 60 min att tillagaÖver 60 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel
Syltad svamp och rödlök
Betyg 3.4 av 5.1212 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer3
Receptet tar Under 30 min att tillagaUnder 30 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel
Trattkantarellsoppa med kycklingpiroger
Betyg 3.8 av 5.1111 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer1
Receptet tar Över 60 min att tillagaÖver 60 min
Receptet har Enkel svårighetsgradEnkel
Skogstoast med svamp, blåbärschutney och örtsallad
Betyg 4.8 av 5.88 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer2
Receptet tar Över 60 min att tillagaÖver 60 min
Receptet har Avancerad svårighetsgradAvancerad