Torta di Riso (risgrynspudding)

Betyg 3.3 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Torta di Riso (risgrynspudding)

Bjud dina gäster på en klassisk italiensk risgrynspudding med himmelsk citruston! Grädda din risblandning och låt den sedan kallna innan den får ett fint florsockertäcke. Servera din mumsiga Torta di Riso med söta hallon och fluffig grädde.

Torta di Riso (risgrynspudding)

Ingredienser

4 portioner
3 dl avorioris
1 l mjölk (3%)
1 kanelstång
4 ägg
2 dl socker
rivet skal av 2 citroner
rivet skal av 2 apelsiner
florsocker till garnering

Till servering

ev hallon
ev lättvispad grädde

Gör så här

00:20:00
00:45:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Hallonsoppa
Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tysk fruktkräm
Betyg 3.3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kryddig yoghurtpannacotta med hallon
Betyg 3.2 av 5.145 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Choklad- och jordgubbstårta med mandelgrädde
Betyg 3.3 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marängtårta med mjölkchokladtryffel, hallongrädde och färska jordgubbar
Betyg 4.5 av 5.155 personer har röstat
Receptet har 41 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klassisk tågtårta
Betyg 4.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad