Torta di Riso (risgrynspudding)

Betyg 3.3 av 5.
13 personer har röstat
0
Torta di Riso (risgrynspudding)

Bjud dina gäster på en klassisk italiensk risgrynspudding med himmelsk citruston! Grädda din risblandning och låt den sedan kallna innan den får ett fint florsockertäcke. Servera din mumsiga Torta di Riso med söta hallon och fluffig grädde.

Torta di Riso (risgrynspudding)

Ingredienser

4 portioner
3 dl  avorioris
1 l  mjölk (3%)
1   kanelstång
4   ägg
2 dl  socker
rivet skal av 2   citroner
rivet skal av 2   apelsiner
florsocker till garnering

Till servering

ev hallon
ev lättvispad grädde

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hallonsoppa
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tysk fruktkräm
Betyg 3.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddig yoghurtpannacotta med hallon
Betyg 3.2 av 5.
145 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blåbärs-, apelsin- och halloncheesecake med Oreo
Betyg 4 av 5.
45 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Choklad- och jordgubbstårta med mandelgrädde
Betyg 3.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga