Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom

Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom

Detta är ett lite lyxigare men ändå lättlagat recept på torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom. Lägg upp den simmiga såsen och fisken underst på tallriken och strö sedan dill, riven pepparrot och laxrom över fisken.

Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé, sel eller hoki
1 dl vatten
salt
vitpeppar
1 liten gurka
1 knippe dill
smör (helst osaltat)
1/2 - 3/4 dl riven pepparrot
50 g laxrom

Gör så här

00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Pepparrotssill med forellrom
    Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kokt torsk med ägg och persilja
    Betyg 2.8 av 5.75 personer har röstat
    Receptet har 20 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepparrot- och forellromspotatis
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Korv med pepparrotsmos
    Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gurk- och pepparrotssnaps
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad