Torsk med röd curry

Torsk med röd curry är en enkel och god vardagsmiddag med kort tillagningstid. Fisken tillagas med smakhöjare som currypasta, citrongräs och champinjoner. Servera torsken tillsammans med ris eller pasta.

Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
10 champinjoner
1 röd paprika
4 bitar koncerverat citrongräs
2 msk olja
2 msk röd currypasta
1 ml koncentrerad fiskfond
1 burk kokosmjölk (à 400 ml)
4 torskfiléer sej eller hoki (à ca 150 g)
salt
peppar
ris eller nudlar att servera till
färsk eller hackad konserverad koriander
Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stRiktigt gott!
Louise
Verkar vara toppen,jag provar idag.
Roger
Helt makalös smaskupplevelse! Väl balanserade smaker, så både torsken och curryn träder fram. Lite stark för den ovane, men jag gillar det.
Ivo
jättegott! lägg tillite extra röd curry samt servera med en klyfta lime till varje portion så blir det ännu mumsigare!
Patrice
Lätt och gott! Inte så många ingredienser, men ändå en bra bjudrätt!
Daniel
Alla barnen betygsatte det med en 4:a. Vi hade inget citrongräs men det blev gott ändå. betygsättningen fungerar inte trots att vi är inloggade!!!
Bertil