Ett festligt och snabblagat recept på torsk med lufttorkad skinka och vitlökssmör. Det lyxiga receptet gör du av bland annat torsk, citrontimjan, lufttorkad skinka, vitlök, pasta och babyspenat. Passar till fest och vardag!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012
Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott, byte ut pastan mot pressad potatis funkade kanon.
Anders
2021-07-22Fantastiskt gott och så enkelt! Jag skippade timjan då maken tycker den är för dominant. Istället använde jag citronpeppar, vitpeppar och salt. Jag hade fryst torsk så den rullade jag in med parman och sedan in i ugn. Vi var inte sugna på pasta, istället la vi babyspenaten i en sallad med cocktailtomater och sedan kokade vi skalad potatis till. Detta kan vi bjuda på till fest nästa gång!
Helena
2013-02-02Jättegott. Skulle aldrig tänkt på att blanda lufttorkad skinka med torsk men det var verkligen en positiv smakupplevelse.
Maria
2011-09-27