Tomatsoppa med cashewnötter
Denna tomatsoppa med cashewnötter är en förstklassig rätt med mycket smak. Du serverar soppan med crème fraiche, cashewnötter och bröd, det gör att den passar utmärkt till lunch eller lättare middag!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk olja
1 dl ris
2 burkar krossade tomater
6 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
1 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk basilika
1 dl cashewnötter
1 dl crème fraiche
vitt lantbröd
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen för buljongen. Fri från ägg.
Gör glutenfri: servera glutenfritt bröd.
Gör laktosfri välj aioli eller laktisfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj aioli eller imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer