Tomatsoppa med cashewnötter

Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
0
Tomatsoppa med cashewnötter

Denna tomatsoppa med cashewnötter är en förstklassig rätt med mycket smak. Du serverar soppan med crème fraiche, cashewnötter och bröd, det gör att den passar utmärkt till lunch eller lättare middag!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998

Tomatsoppa med cashewnötter

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
2   vitlöksklyftor
1 msk  olja
1 dl  ris
2   burkar krossade tomater
6 dl  vatten
1   grönsaksbuljongtärning
1 tsk  salt
1 krm  peppar
1 tsk  basilika
1 dl  cashewnötter
1 dl  crème fraiche
vitt lantbröd

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen för buljongen. Fri från ägg.
Gör glutenfri: servera glutenfritt bröd.
Gör laktosfri välj aioli eller laktisfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj aioli eller imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kinawok med woksås och cashewnötter
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling ”tikka masala” med sval raita
Betyg 3.3 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Supersoppa med frukt- & nöthack
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Club sandwich med kyckling, avokado, bacon och ädelost
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingwok med räkor och cashewnötter
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling med cashewnötter och ris
Betyg 4.2 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga