Tomatsallad med pinjenötter

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
1
Tomatsallad med pinjenötter

Strålande och färgsprakande sallad som du tillagar snabbt och enkelt. Vackert röda och gula tomater blandas med rostade pinjenötter och grann basilika. Över ringlar du len olivolja och balsamvinäger.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Tomatsallad med pinjenötter

Ingredienser

10 portioner
2 kg  tomater (kvist- eller körsbärstomater)
200 g  pinjenötter
1   kruka basilika
balsamvinägerdressing efter smak
1/2 dl  olivolja
salt och peppar

För alla

Innehåller inte gluten, laktos, mjölkprotein eller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Det här kan man inte misslyckas med, och det går nog inte att inte tycka om heller.

Jennie

2004-10-12

Testa liknande recept

Linguine al pesto (Gudfaderns pasta)
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxcarpaccio
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Pasta med pesto och marinerade soltorkade tomater
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med grillad paprika och pinjenötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mildlöksklyftor med Spenatpesto
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga