Tomat- och ruccolasallad med persiljedressing

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tomat- och ruccolasallad med persiljedressing

Somrigt läcker tomat- och ruccolasallad som passar utmärkt som förrätt till en mastigare huvudrätt under vinterhalvåret eller som huvudrätt tillsammans med bröd under de varma månaderna. Servera med en uppfriskande persiljedressing och pinjenötter.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Tomat- och ruccolasallad med persiljedressing

Ingredienser

4 portioner
500 g körsbärstomater
1/2 dl pinjenötter
1 liten rödlök
1 påse rucola (à 65 g)

Dressing

1 kruka persilja
3/4 dl olivolja
1 liten vitlöksklyfta
2 tsk färskpressad citronjuice
1 krm salt
1/2 krm svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Ugnsbakade rödbetor med rucolaolja
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomatsallad med ruccola
    Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bönsallad med pinjenötter
    Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Libapizza med parmaskinka och ruccola
    Betyg 4.3 av 5.49 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad