Tomat- och persikosalsa

Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tomat- och persikosalsa

Till en kryddig köttbit är det urläckert med en svalkande syrlig salsa. I denna tomat- och persikosalsa får tomat och persika karaktär av schalottenlök och rödvinsvinäger.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Tomat- och persikosalsa

Ingredienser

4 portioner
3 tomater ( 3 tomater motsvarar 12 små tomater)
2 persikor
1 schalottenlök eller salladslök (1 schalottenlök motsvarar 4 salladslökar
2 msk olivolja
1/2 msk rödvinsvinäger
1 msk farinsocker eller vanligt strösocker
salt
peppar
2 msk hackad bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Pepparglazerad ryggbiff
    Betyg 1.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Peach-Melbasylt
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • O`boypudrade persikohalvor
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad