Matig, medelhavsinspirerad tomat- och dillpaj med räkor. Hissnande, matig paj med krossade tomater, vitt vin och ljuvlig fetaost. En lyxig fyllning gjord på ägg, fluffig crème fraiche och smakfulla räkor. En fantastiskt god paj.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2001
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: gör pajdeg på glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche, matfett och fetaost.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), byt till mjölkproteinfri ost och mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2017-06-08Hej Yvonne! Man behöver inte hetta upp tomatkrosset innan man blandar i. Vi har ändrat i receptet nu. Tack för att du kommenterade detta så vi kan ändra. Hälsningar Michelle
Yvonne
2017-05-31Varför hetta upp oljan o sen hälla i tomater, det exponerade på min spis o mej..kan man inte blanda dessa direkt o sen hetta upp?
Redaktionen
2014-07-28Hej Marie-Louise! Tomatsåsen ingår i fyllningen och ska i tillsammans med resten under punkt 5. Lycka till och hoppas det smakar!