Ett snabblagat recept på härlig tex mex-gryta med bönor och kryddig korv som du serverar med tortilla. Du gör den mexikanska grytan av lök, chorizo, vita bönor, tomatkross och tacokrydda. Otroligt gott!
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2009
Läs noga ingredienserna på korv, kryddan och brödet.
Gör glutenfri: Servera med lämpligt bröd.
Gör äggfri: Servera med lämpligt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jimmy
2010-12-11Mycket gott och lätt att fixa ihop :D Massa
Ann-katrine
2010-10-10Jag gjorde denna med falukorv, stekt lök samt garden-varianten på tacokryddan. Serverade den med creme fraiche. Blev glatt överraskad av smaken. Bra och snabb vardagsmat!
Susanna
2009-11-04Jättesnabb och god vardagsmat. Jag serverade svalkande matyoghurt till samt varma ostsmörgåsar från ugnen. Jättegott!