Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Teriyakifiskbullar

Gör enkelt vanliga fiskbullar lite kryddigare och godare. För dessa teriyakifiskbullar använder du salladslökar, fiskbullar, teriyakisås, ananas och persilja. Servera med ris. Snabblagat och mättande!

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 1997
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj och strimla salladslökarna. Lägg dem i en låg vid panna. Tillsätt fiskbullarna. Strö över peppar och tillsätt teryakisås. Låt småkoka ca 5 minuter.
  2. Skär ananasringarna i bitar. Stoppa ner bitarna i grytan och häll på ananasjuice. Låt grytan bli varm. Strö på hackad persilja och servera med ris.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 salladslökar
  • 2 burkar fiskbullar i buljong (à 375 g)
  • 1 krm peppar
  • 1 dl teriyakisås
  • 1 burk ananas i skivor (à 220 g)
  • 1 dl ananasjuice
  • hackad persilja
  • 4 port ris
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer