Teriyakifiskbullar

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Teriyakifiskbullar

Gör enkelt vanliga fiskbullar lite kryddigare och godare. För dessa teriyakifiskbullar använder du salladslökar, fiskbullar, teriyakisås, ananas och persilja. Servera med ris. Snabblagat och mättande!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1997

Teriyakifiskbullar

Ingredienser

4 portioner
4   salladslökar
2   burkar fiskbullar i buljong (à 375 g)
1 krm  peppar
1 dl  teriyakisås
1   burk ananas i skivor (à 220 g)
1 dl  ananasjuice
hackad persilja
4   port ris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Jag tog hellre en färsk mogen ananas och mixade en del av den, skar en del av frukten i bitar.

Margareta

2017-02-04

Testa liknande recept

Isig Pina Colada
Betyg 3.7 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sötsur sås
Betyg 2.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pina colada-pinnar
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kinesisk gryta
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nacional de Cuba
Betyg 2.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rossini
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga