Tempurafriterad lök med rom & gräddfil

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tempurafriterad lök med rom & gräddfil

Ett enkelt sätt att imponera på vännerna. Den tempurafriterade löken blir utomordentlig krispig och fräck att servera på ett vackert fat med vacker rom och krämig gräddfil.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Tempurafriterad lök med rom & gräddfil

Ingredienser

4 portioner
1 dl vetemjöl
1 dl lättöl
1 ägg
1 msk olja
ca 2 dl rapsolja eller annan neutral olja att fritera i
1 stor gul lök
salt
100 g löjrom eller annan rom/kaviar
1 dl gräddfil
4 små dillkvistar

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1040 KJ / 250 kCal
Fett16 g

Testa liknande recept

  • Ostkex med löjrom
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Löjromspotatis
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gubbröra
    Betyg 2.2 av 5.93 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Skagensnittar toppade med löjrom
    Betyg 3 av 5.166 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad