Tacotubs med varm rostbiff | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Tacotubs med varm rostbiff

Ett enkelt och roligt alternativ till den traditionella tacosen. Du fyller tacotubes med en härlig blandning av sallad och varm, strimlad rostbiff. Supergott!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skär morötterna i tunna strimlor. Skölj och strimla salladslöken. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna. Stek sesamfröna tills de fått fin färg. Ta upp fröna på ett fat så länge. Fräs grönsakerna i oljan tills de börjar mjukna.
  3. Strimla rostbiffen. Vänd ner rostbiff och sesamfrön i pannan och krydda med soja och farin.
  4. Skölj och strimla sallaten. Fördela sallaten i tacotubsen och lägg på rotbiffsfräset. Servera genast.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 3 morötter
  • 1 knippa salladslök
  • 2 gula paprikor
  • 2 msk olja
  • 2 msk sesamfrön
  • 300 g färdigstekt, skivad rostbiff
  • 2 msk ljus soja
  • 1 msk Brun Farin
  • 1/2 litet isbergssalladshuvud
  • 1 förp taco tubs (à 145 g)
Lägg till i inköpslistan